Home / Elitmus / elitmus Tenses Sentence Completion Question And Answer

elitmus Tenses Sentence Completion Question And Answer

elitmus Tenses Sentence Completion Question And Answer

elitmus Tenses Sentence Completion Question And Answer

1.Either anvita or you _______ late for class.

A.are
B.was
C.were
D.Has been

Correct Answer :C

2.I know all about that film because I ______ it twice.

A..saw
B.have seen
C.had seen
D.none

Correct Answer :B

3.All the audience ________ in love for his divine talent.

A.is
B.are
C.were
D.falls

Correct Answer :C

4.If i could help you fix this car, I ____ do so but i do not have the time now ?

A..can
B.could
C.would
D.shall

Correct Answer :C

5.Bangalore ___________ record rainfall in the previous year and the year before that.

A.had had
B.having
C.have been for
D.had

Correct Answer :d

6.It seemed like this buffalo ______ never been washed before I washed him this morning.

A.was
B..has
C.would have
D.had

Correct Answer :B

7.The least considered in the latest Marxist attack ______ the innocent victims

A.was
B.were
C.are
D.have been

Correct Answer :B

8.The mangoes ________ over time.

A.ripe
B.will ripe
C.ripes
D.ripen

Correct Answer :B

9.I _____ enough of the bickering when I ______ walked out of the room.

A.had, had
B.had
C.have, had
D.had, have

Correct Answer :A

10.Abdul ______ to be a doctor. Abdul _______ to be a doctor.

A.wants
B.wanting
C.is wanting
D.want

Correct Answer :A

Check Also

Elitmus Quantitative Aptitude Question And Answers

Elitmus Quantitative Aptitude Question And Answers Number System  Mixtures and Alligations  Percentage  Time and Work  …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *