Home / Elitmus / elitmus Subject Verb Sentence Completion Question And Answer

elitmus Subject Verb Sentence Completion Question And Answer

elitmus Subject Verb Sentence Completion Question And Answer

elitmus Subject Verb Sentence Completion Question And Answer

1.The baby ________ all morning.

A.cries
B.has been crying
C.have been crying
D.None

Correct Answer :B

2._______ call you after the meeting gets over,said Lincoln to Monaic(some name).
A.May I
B.Can I
C.Shall I
D.Will I

Correct Answer :B

3.The buffalo king _______ Crocodiles at mid night today.

A.ate
B.will eat
C.will be eating
D.eaten

Correct Answer :B

4.We_______ our profit until FDI clarified its rule.

A.put down
B.bring out
C.hold on to
D.hold on

Correct Answer :C

5.Tara is exhausted, she_______.

A.is running
B.had been running
C.has running
D.was running

Correct Answer :B

6.He thanked me for what I ______.

A.have done
B.had done
C.have been doing
D.has done

Correct Answer :B

7.He _____ out five minutes ago.He _____ out five minutes ago.

A.has gone
B.had gone
C.went
D.have gone

Correct Answer :C

8.I ______ him for a long time.I ______ him for a long time.

A.know
B.have known
C.am knowing
D.known

Correct Answer :B

9.The day was extremely hot and, in no time, my back was drenched with ______. The day was extremely hot and, in no time, my back was drenched with_______.

A.prickly heat
B.perspiration
C.sores
D.fatigue

Correct Answer :B

10.She jumped off the bus while it ______ She jumped off the bus while it ______.

A.moved
B.had moved
C.was moving
D.has moved

Correct Answer :C

11.…………………it has been raining, game has to be continued.…………………it has been raining, game has to be continued.

A.While
B.Since
C.Although
D.None

Correct Answer :C

12.Planting of seeds…………more hard work than I thought.Planting of seeds…………more hard work than I thought.

A.are
B.is
C.have been
D.are

Correct Answer :B

13.The two boars standing silently next to the large tree…………………….not seen by the two hunters.The two boars standing silently next to the large tree…………………….not seen by the two hunters.

A.was
B.were
C.are
D.have been

Correct Answer :B

14.Satish was endowed ……… a natural talent for music. Satish was endowed ……… a natural talent for music.

A.in
B.by
C.for
D.with

Correct Answer :d

15.Everyday last week my aunt ………… a plate.Everyday last week my aunt ………… a plate.

A.breaks
B.broke
C.was breaking
D.were breaking

Correct Answer :B

16.I ………………….. for half an hour when it suddenly started to rain. I ………………….. for half an hour when it suddenly started to rain.

A.have walked
B.has been walking
C.had been walking
D.have been walking

Correct Answer :C

17.There was ……………. competition for electoral seats.There was ……………. competition for electoral seats.

A.sparse
B.cut-throat
C.rapid
D.diligent

Correct Answer :B

18.The government is encouraging village upliftment ………………in the country.The government is encouraging village upliftment ………………in the country.

A.designs
B.programmes
C.propaganda
D.talks

Correct Answer :B

19.She jumped off the bus while it …………….. She jumped off the bus while it ……………..

A.has moved
B.moved
C.had moved
D.was moving

Correct Answer :d

20.When he lived in Hyderabad, he ……….. to the cinema once a week.When he lived in Hyderabad, he ……….. to the cinema once a week.

A.goes
B.went
C.was going
D.None

Correct Answer :B

Check Also

Elitmus Quantitative Aptitude Question And Answers

Elitmus Quantitative Aptitude Question And Answers Number System  Mixtures and Alligations  Percentage  Time and Work  …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *