Home / Elitmus / Elitmus English Grammatical Errors Questions And Answers

Elitmus English Grammatical Errors Questions And Answers

Elitmus English Grammatical Errors Questions And Answers

Elitmus English Grammatical Errors Questions And Answers

1.I am tired as I am working since 7 O’clock in the morning.

A.I was working
B.I have been working
C.I had been working
D.I will be working

Correct Answer :B

2.The man to who I sold my house was a cheat.

A.to whom I sell
B.to who I sell
C.who was sold to
D.to whom I sold
E.No correction required

Correct Answer :d

3.He suggested that, we should be bound by a code of conduct, isn’t it ?

A.Shouldn’t we
B.is it
C.aren’t we
D.None of above

Correct Answer :A

4.The population of Tokyo is greater than that of any other town in the world.

A.greatest among any other
B.greater than all other
C.greater than those of any other
D.greater than any other
E.No correction required

Correct Answer :d

5.When the Chief Minister said this,we know whom she was eluding to.

A.hinting to
B.alluding to
C.referring to
D.suggesting to
E.no error

Correct Answer :C

6.He never has and ever will take such strong measures.

A.had taken nor will ever take
B.had taken and will ever take
C.has and never will take
D.had and ever will take
E.No correction required

Correct Answer :A

7.Yesterday weather was not bad, it was a bit pleasant.

A.a little
B.to some extent
C.fairly
D.rather
E.no error

Correct Answer :C

8.Young men and women should get habituated to reading and writing about current affairs.

A.prepared
B.trained
C.used
D.No improvement

Correct Answer :C

9.We can not always convey ourselves in simple sentences.We can not always convey ourselves in simple sentences.

A.cannot always convey
B.can not always express
C.cannot always express
D.can not always communicate
E.No correction required

Correct Answer :C

10.Sumit would have been looked smart in traditional clothes.

A.was looked
B.would be looked
C.had looking
D.would have looked
E.no error

Correct Answer :d

Check Also

Elitmus Quantitative Aptitude Question And Answers

Elitmus Quantitative Aptitude Question And Answers Number System  Mixtures and Alligations  Percentage  Time and Work  …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *