Home / CoCubes / Cocubes English Sentence Correction Questions And Answers

Cocubes English Sentence Correction Questions And Answers

Cocubes English Sentence Correction Questions And Answers

Cocubes English Sentence Correction Questions And Answers

1) Find of which part of the sentence below has an error and mark the option accordingly

A)When asked
B)To catch
C)Rose
D)Teacher’s attention

Correct Answer : A

2)From the following sentences, choose the sentence that contains a misspelled word.If there are no mistakes, choose an answer as “No mistakes”.

A)On the decease of Frederick V., who died in his arms.
B)no mistakes
C)for the less health-conscious toffee apples is a traditional treat!
D)we had come to the pass for a 25km mountain bike descent into the valley.

Correct Answer : C

3) Find out which part of the sentence below has an error and mark the option accordingly. Having worked / for the whole day, / you could have taken some rest / and start work tomorrow.

A)and start work tomorrow
B)Having worked
C)you could have taken some rest
D)for the whole day

Correct Answer : A

4) Statement(s): 1. All dogs are rats. 2. Some rats are lizards. Conclusions: 1. Some dogs are lizards. 2. Some lizards are dogs.

A)Both conclusion 1 and conclusion 2 follow.
B)Neither conclusion 1 nor conclusion 2 follows
C)Only conclusion 1 follows
D)Only conclusion 2 follows

Correct Answer : C

5)Find out which part of the sentence below has an error and mark the option accordingly. If I am well / I would / prefer coffee / to cool drinks.

A)prefer coffee
B)to cool drinks
C)I would
D)If I am well

Correct Answer : B

6)Fill in the blank(s) with the most suitable option. There________ four excellent restaurants in the center of town.

A)was
B)are
C)being
D)is

Correct Answer : B

7)From the following sentences, choose the sentence that contains a misspelled word.If there are no mistakes, choose an answer as “No mistakes”.

A)On the decease of Frederick V., who died in his arms.
B)no mistakes
C)for the less health conscious toffee apples are a traditional treat!
D)we had come to the pass for a 25km mountain bike descent into the valley.

Correct Answer : C

8) Which of phrases given below each sentence should replace the phrase printed in bold type to make the grammatically correct? Had you been told me about your problem, I would have helped you.

A)If you would have told
B)Had you have told
C)ad you told
D)If you have told

Correct Answer : C

9) Which of phrases given below each sentence should replace the phrase printed in bold type to make the grammatically correct? The orator had been left the auditorium before the audience stood up.

A)had been leaving
B)was left
C)had left
D)would leave

Correct Answer : C

10) Which of phrases given below each sentence should replace the phrase printed in bold type to make the grammatically correct? He hesitated to listen to what his brother was saying.

A)listened to hesitate
B)hesitated listen to
C)hesitates to listening
D)No correction required

Correct Answer : D

Check Also

CoCubes Visual Reasoning Question and Answers

CoCubes Visual Reasoning Question and Answers 1 ) Select the alternative in which the specified …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *