Home / CoCubes / Cocubes English Prepositions Questions And Answers

Cocubes English Prepositions Questions And Answers

Cocubes English Prepositions Questions And Answers

Cocubes English Prepositions Questions And Answers

1) The history of Hindu religion dates _________ ancient times.

A) From
B) For
C) None of the mentioned options
D) Since

Correct Answer : C

2) The court has yet to serve him _________ summons for the suit med against him

A)On
B)With
C)To
D)None of the mentioned options

Correct Answer : B

3) Fill in the blank(s) with the most suitable option. Quinine is an effective antidose_________ Malaria.

A) against
B) None of the mentioned options
C) for
D) to

Correct Answer : A

4) Fill in the blank(s) with the most suitable option. You are__________trustworthy.

A) too
B) much
C)rather
D) fairly

Correct Answer : B

5) Fill in the blank(s) with the most suitable option. He __________ here since 2011 so he knows everything about this place.

A) were living
B) has been living
C) have been living
D) are living

Correct Answer : B

6) Rohan and Rohit are twin brothers, but they do not look ……

A)unique
B)different
C)likely
D)alike

Correct Answer : D

7)The ruling party will have to put its own house …… order.

A)in
B)on
C)to
D)into

Correct Answer : A

8) The paths of glory lead …… to the grave.

A)straight
B)but
C)in
D)directly

Correct Answer : B

9)If negotiations are to prove fruitful, there must not only be sincerity on each side, but there must also be …… in the sincerity of the other side.

A)faith
B)belief
C)substance
D)certainty

Correct Answer : A

10) Some regions of our country still remain …… to the average man.

A)inaccessible
B)impossible
C)impermeable
D)impenetrable

Correct Answer : A

Check Also

CoCubes Visual Reasoning Question and Answers

CoCubes Visual Reasoning Question and Answers 1 ) Select the alternative in which the specified …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *