Home / CoCubes / Cocubes English Grammar Questions And Answers

Cocubes English Grammar Questions And Answers

Cocubes English Grammar Questions And Answers

Cocubes English Grammar Questions And Answers

1) Read each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence.

A)We never thought
B)that Mahesh is
C)oldest than the other
D)players in the team.

Correct Answer : C

2) Fill in the blanks with the most suitable option. ____________ the police immediately.

A) To call
B)Call
C)Been calling
D)Called

Correct Answer : B

3) Read each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence

A)We are happy
B)to know that
C)the project completed
D)strictly as per the schedule.

Correct Answer :  C

4) Fill in the blank(s) with the most suitable option. He____________ here since 2011 so he knows everything about this place.

A)were living
B)has been living
C)have been living
D)are living

Correct Answer :  B

5) Read each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence.

A)We never thought
B)that Mahesh is
C)oldest than the other
D)players in the team

Correct Answer : C

6) Choose the most suitable alternative in accordance with the correct use of tense

A) By tomorrow afternoon the plane will be taking off for Moscow
B)All are correct
C)By tomorrow afternoon the plane will have take off for Moscow
D) By tomorrow afternoon the plane will take off for Moscow

Correct Answer : D

7) Read each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence.

A)He has been undergoing
B)the special training course
C)which each of the employees
D)is required to.

Correct Answer : D

8) From the given options, Choose the word that spelled correctly.

A)Tution
B)Truimph
C)Theoretical
D)Leisure

Correct Answer : D

9) From the given options, choose the word that is spelled incorrectly.

A)Dessert
B)Blaster
C)Accomodation
D)Choice

Correct Answer : C

10) Read each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence

A)We discussed about the problem so thoroughly
B)on the eve of the examination
C)that I found it very easy to work it out.
D)No error.

Correct Answer : A

 

 

 

Check Also

CoCubes Visual Reasoning Question and Answers

CoCubes Visual Reasoning Question and Answers 1 ) Select the alternative in which the specified …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *