Home / CoCubes / Cocubes English Antonyms Questions And Answers

Cocubes English Antonyms Questions And Answers

Cocubes English Antonyms Questions And Answers

Cocubes English Antonyms Questions And Answers

1. ENORMOUS

A. Soft

B. Average

C. Tiny

D. Weak

Correct Answer: C

2.COMMISSIONED

A. Started

B. Closed

C. Finished

D. Terminated

Correct Answer: D

3.ARTIFICIAL

A. Red

B. Natural

C. Truthful

D. Solid

Correct Answer: B

4. EXODUS

A. Influx

B. Home-coming

C. Return

D. Restoration

Correct Answer: A

5. RELINQUISH

A. Abdicate

B. Renounce

C. Possess

D. Deny

Correct Answer: C

6. EXPAND

A. Convert

B. Condense

C. Congest

D. Conclude

Correct Answer: B

7. MORTAL

A. Divine

B. Immortal

C. Spiritual

D. Eternal

Correct Answer: B

8. QUIESCENT

A. ACTIVE

B. Dormant

C. Weak

D. Unconcerned

Correct Answer: A

9. OBEYING

A. Ordering

B. Following

C. Refusing

D. Contradicting

Correct Answer: A

10. FRAUDULENT

A. Candid

B. Direct

C. Forthright

D. Genuine

Correct Answer: D

Check Also

CoCubes Visual Reasoning Question and Answers

CoCubes Visual Reasoning Question and Answers 1 ) Select the alternative in which the specified …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *